VVS Gentofte

BLIKKENSLAGER

Vi er din blikkenslager i Storkøbenhavn, som er specialister i alle former for håndlavet tagbeklædning i metal eller skifer.

Specialiseret i tagbeklædning

Det gode metal-tag er kendetegnet ved de fine detaljer, den særlige kvalitet ved det håndbearbejdede produkt og en holdbarhed, som stadig i dag overgår alt andet tag- facade beklædnings materiale.

Tage af kobber eller zink har været foretrukket i flere tusinde år, og er stadig det materiale der fortrækkes når udseendet, æstetikken samt holdbarheden virkelig er det der tæller.

Går du eksempelvis rundt i de franske byer, som Paris, kan du blandt andet se, at mange af deres ældre huse og bygninger, bruger tage af zink og zink tagrender. Den unikke og tidsløse oplevelse af zinktagene i Frankrig, er et godt eksempel på, at tage af zink passer perfekt til ældre og nutidens arkitektur.

Desuden har vi i Danmark brugt tage af kobber i flere århundreder. Du har med garanti observeret de smukke grønne tage, når du går rundt i landet og kigger på de danske herregårde eller royale bygninger. De smukke grønne tage er kobbertage, der har været på bygninger som blandt andet Børsen i København og Fredensborg slot i flere århundreder.

Både tage af kobber og zink er ekstremt langtidsholdbare og modstandsdygtige overfor det danske klima. Det er derfor, at der stadig i dag er stor efterspørgsel på håndlavet tagbeklædning i zink, metal eller skifer. Gode eksempler på anvendelse af kobbertage i nyere tid er Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Orangeriet i Tivoli.

Mangler du en professionel Blikkenslager?

Kontakt os uforpligtende, hvis du har nogen spørgsmål i forhold til den service vi udbyder. Vi har stor erfaring på området, og vil også kunne hjælpe dig, og din familie. Vi er din blikkenslager i Nordsjælland.

 

Sidebar

Lyst til at snakke?

Du er altid velkommen til at kontakte os, enten i person, via beskedboksen her på hjemmesiden eller via telefonen. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Åbningstider
Mandag-fredag
08:00 – 16:00