Varmepumper hos Jensen's VVS

Vil du tage et bæredygtigt valg i dit hjem? Så køb en varmepumpe hos Jensen’s VVS.

Vi har kvalitets og tilfredsstillende varmepumper fra Panasonic. De er holdbare og effektive i dit hjem og bedst i test indenfor ventilationssystemer. Kontakt os allerede i dag og hør mere om dine muligheder.

Hos Jensen’s VVS tilbyder vi dig 2 former for varmepumper, der er miljøvenlige på hver sin måde.

Dine fordele ved varmepumpe

 • Bedre indeklima i dit hjem
 • Miljøvenligt valg
 • Store besparelser
 • Nem og hurtig installation

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Luft til luft varmepumpe

  En luft til luft varmepumpe omdanner udendørsluften til varme der blæses ind i dit hjem. Ikke nok med at det er miljøvenligt og sparsomt, så er luft til luft varmepumper med til at skabe et bedre indeklima i dit hjem. Varmepumpen har en speciel cirkulation, som hjælper dig med at undgå fugt og lugt i hjemmet. Med luft til luft varmepumper ses ofte store besparelser i forbrug og energiomkostninger. Samtidig er du med til at reducere CO2-udslippet med 50%.
  Med en luft til luft varmepumpe får du to dele. Delene skal placeres på hver sin side af huset, så tæt på hinanden som muligt. I varmepumpen optages den kolde luft udefra og koges igennem kølemiddel med en temperatur på minus 20 grader. Når kølemidlet fordampes, sendes dampen ud til kompressoren som øger temperaturen. Formålet med en luft til luft varmepumpe er at skabe en varmere bolig til dig og give dig nogle varme vinterdage indendørs. Luft til luft varmepumper kan også bruges som en daglig aircondition om sommeren eller hvis nødvendigt.

  Komplet løsning

  Vi kan efter kundens ønske og idéer leverer alt håndværksarbejde i én entreprise. Med det kan vi love dig som kunde, at vi vil stå i spidsen for dit projekt og alt hvad det indebærer, og følge det trygt til dørs.

  Tilfredshedsgaranti

  Hos Jensen's VVS, værner vi altid om vores kunder. Vores vigtigste opgave er, at du som kunde er glad og tilfreds.

  Gratis tilbud

  Hos Jensen's VVS tilbyder vi at komme ud og se på dit projekt, have et møde med dig hvor du kan fortælle dine ønsker og drømme, og så dernæst få udarbejdet til tilbud til dig helt og andeles gratis og uforpligtende.

  Installation af varmepumpe

  Hvis du ønsker store besparelser og miljømæssige fordele, kan du hos MGH Blikkelsager & Entreprise få varmepumper fra Panasonic og efterfølgende installation.

  Vores håndværkere er erfarne og professionelle, som ønsker din tilfredshed og gode løsninger i dit hjem. Det er vores autoriserede håndværkere og samarbejdspartnere, der installerer varmepumperne hos dig. Du har også mulighed for at tilkøbe en varmepumpe skjuler, hvis du har behov for dette. 

  Hvis du ønsker installation eller nærmere information om vores produkter, er du velkommen til at ringe ind til os og høre mere.

  Luft til vand varmepumpe

  Denne form for varmepumpe kan bruges som både rumopvarmning og varmt vand. Hvis dit hjem er velisoleret er en luft til vand løsning det optimale for dig. Luft til vand varmepumpe benytter varmeenergien udefra til at omdanne varme til din bolig hele året rundt.

  En luft til vand varmepumpe fungerer næsten på samme måde som en luft til luft varmepumpe. Den består af to dele som skal placeres ude og indenfor huset.

  Når kølemidlet bliver fordampet og opvarmet ved minus grader, bliver dette trykket mod kompressoren, hvor temperaturen bliver øget og videresendes til centralvarmevandet. Herefter afkøles dampen og efter ekspansionsventilen bliver dampen til væske.

  På denne måde foregår cirkulationen ved en luft til vand varmepumpe. Når centralvarmevandet løber igennem huset, kan det bruges til centralvarme og varme i vand.

  Kontakt os for nærmere information

  Vi har et stort udvalg af varmepumper i forskellige varianter der lever op til lige præcis dit behov og ønskede størrelse. Ring til os og fortæl om dit behov og vi vil skabe den bedste løsning med varmepumper til dig.

  Vores Panasonic varmepumper som er en varmepumpe, som er luft til luft og er bedst i test, og opfylder alle krav om en varmepumpe. Så hvis du har brug for rådgivning eller spørgsmål om, hvorvidt du skal vælge den ene fremfor den anden, kan du ringe til os for yderligere råd og vejledning.

  Vi ønsker kun vores kunders tilfredshed og står altid klar til at hjælpe.