VVS-installatør Gentofte

Erfaren og professionel VVS-installatør i Gentofte, som står klar til at hjælpe dig! Kontakt os, for et uforpligtende tilbud!

Autoriseret VVS-Installatør i Gentofte

Som autoriseret VVS installatør i Gentofte tilbyder vi alle former for VVS-arbejde. Vi tilbyder vores hjælp til private såvel som erhverv, uanset opgavens omfang. Vores autoriserede VVS installatør har mange års erfaring og udfører alt inden for vand, varme, afløb og ventilation. Vi vægter kunderådgivning højt, og har for øje, at kunden skal føle sig tryg gennem processen frem til det færdige resultat. Derfor er vi også medlem af TEKNIQs Garantiordning, som dækker fejl op til 150.000 kr. Vi ligger stor vægt på at levere den bedst mulige service, vi lytter til vores kunder, hvorefter vi skræddersyer vores VVS-arbejde til den enkelte kunde.

VVS Gentofte

 

VVS’er i Gentofte

Vælger du os som din VVS-installatør i Gentofte, er du sikret at tingene bliver gjort ordentligt første gang. Vi er altid opdateret på de nyeste teknikker og redskaber, hvilket gør at vi kan levere et kvalitetsresultat til fornuftige priser. Vores målsætning er altid at levere det perfekte resultat til den aftalte pris og tid. Det betyder utroligt meget for os, at der er styr på de små detaljer, så du ikke bare selv vil bruge os igen, men at du til en hver tid vil anbefale os til både venner og familie velvidende, at de også kan forvente håndværk i særklasse.

Skal du bruge en VVS’er i Gentofte? Så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på telefon: (45) 49 22 14 25

Sidebar

Lyst til at snakke?

Du er altid velkommen til at kontakte os, enten i person, via beskedboksen her på hjemmesiden eller via telefonen. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Åbningstider
Mandag-fredag
08:00 – 16:00