VVS-installatør Hellerup

Er der problemer med rør, afløb, varme, toilet eller køkken eller skal det moderniseres, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi har mere end 40 års erfaring som din lokale autoriseret vvs installatør i Hellerup, hvilket gør en forskel, når du enten skal afhjælpe pludselig opståede situationer eller optimere på dine nuværende løsninger. Vi løser ikke kun dine VVS problemer, vil giver dig ligeledes efterfølgende råd og vejledning. På den måde kan vi sikre at kunden både for et produkt i højeste kvalitet, samt den fornødne viden om vedligeholdelse. Det kalder vi god service, hvilket er et af varemærkerne hos Jensen’s VVS.

Erfaren VVS-installatør i Hellerup

Vi er ligeledes medlem af TEKNIQs Garantiordning, som dækker fejl op til 150.000 kr. Der er mange årsager til at anvende en autoriseret VVS-installatør. Med en autoriseret VVS-installatør er du forsikret mod dårlige løsninger, som i sidste ende kan være ekstremt omkostningsfuldt. Er du interesseret i et godt tilbud, så udfyld vores kontaktformular.

VVS Hellerup

Kontakt din lokale VVS’er i Hellerup

Vores målsætning er altid at levere det perfekte resultat til den aftalte pris og tid. Det betyder utroligt meget for os, at der er styr på de små detaljer, så du ikke bare selv vil bruge os igen, men at du til en hver tid vil anbefale os til både venner og familie velvidende, at de også kan forvente håndværk i særklasse. Er du i tvivl om prisen? Så ring til os og få en uforpligtende snak – ofte kan vi give et prisoverslag allerede i telefonen. Du kan ligeledes udfylde vores kontaktformular, så ringer vi dig op med en eventuel løsning.

 

Sidebar

Lyst til at snakke?

Du er altid velkommen til at kontakte os, enten i person, via beskedboksen her på hjemmesiden eller via telefonen. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Åbningstider
Mandag-fredag
08:00 – 16:00