VVS-installatør Herlev

Hvis du mangler en VVS-installatør i Herlev, så du kommet til det rette sted! Kontakt os uforpligtende, for et tilbud på dit VVS-arbejde.

VVS’er i Herlev

Oplever du problemer med rør, afløb, varme, toilet eller køkken eller skal det moderniseres, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi har mere end 40 års erfaring som din lokale autoriseret vvs installatør, hvilket gør en forskel, når du enten skal afhjælpe pludselig opståede situationer eller optimere på dine nuværende løsninger. Hvis du står og har brug for akut VVS-hjælp, er vi også de rette at kontakte. Hvis vandrøret er sprunget og kælderen står under vand, eller afløbet på badeværelset er stoppet, og du har brug for hjælp, kan vi hurtigt træde til. Vi vægter kunderådgivning højt, og har for øje, at kunden skal føle sig tryg gennem processen frem til det færdige resultat. Derfor er vi også medlem af TEKNIQs Garantiordning, som dækker fejl op til 150.000 kr. Vi ligger stor vægt på at levere den bedst mulige service, vi lytter til vores kunder, hvorefter vi skræddersyer vores VVS-arbejde til den enkelte kunde.

VVS Herlev

 

Din VVS-installatør i Herlev

Vælger du os som din VVS-installatør i Herlev, er du sikret at tingene bliver gjort ordentligt første gang. Vi bestræber os på altid at levere til den aftalte pris og tid. Vi er altid opdateret på de nyeste teknikker og redskaber, hvilket gør at vi netop kan levere et kvalitetsresultat til fornuftige priser.

Skal du bruge en VVS’er i Herlev? Så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på telefon: (45) 49 22 14 25

Sidebar

Lyst til at snakke?

Du er altid velkommen til at kontakte os, enten i person, via beskedboksen her på hjemmesiden eller via telefonen. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Åbningstider
Mandag-fredag
08:00 – 16:00