VVS-installatør Dragør

Skal du bruge en erfaren, professionel VVS-installatør i Dragør eller omegn? Så du kommet til det rette sted! Du garanteret kvalitetsløsninger, når du vælger Jensen’s VVS. Vi løser alt fra små akutopgaver til større projekter for vores kunder. Kontakt os uforpligtende i dag, for et godt tilbud!

Pålidelig og fleksibel VVS-installatør i Dragør og omegn

Oplever i problemer med ventilationen, varmen eller noget helt tredje? Så kan en professionel og erfaren VVS-installatør løse opgaven for dig. Vi hverken de billigste eller dyreste på markedet, men med os er du altid garanteret høj kvalitet og god service. Vi lægger stor vægt på høj kundetilfredshed, så du forhåbentlig vil bruges os igen, næste gang du oplever problemer i hjemmet.

Vi forsøger hele tiden, at være fleksible og opretholde lav ventetid. Har du et akut problem i hjemmet, så forsøger vi at løse opgaven for dig, inden for 24 timer efter dit opkald.

Lyder vi som den rette virksomhed for dig? Kontakt os uforpligtende i dag, for et skarpt tilbud!

VVS dragør

Skræddersyet løsninger til vores kunder

Vi tilbyder komplette løsninger til vores kunder, ud fra jeres ønsker og ideer. Vi står gerne i spidsen for et større projekt, og sikre at slutresultatet er præcist som i håbede på.

Går du med tanker om en større VVS-installation derhjemme, så tilbyder vi gerne, at komme ud at se og høre dine tanker omkring projektet. Derefter vil vi komme med et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Vi er medlem af TEKNIQs Garantiordning, hvilket giver en sikkerhed for vores kunder. TEKNIQs Garantiordning dækker omkostninger op til 150.000 kr.

Modtag et tilbud på en VVS-installatør Dragør og omegn

Vil du vide mere om vores autoriserede VVS installatør på Dragør? Så kontakt os i dag – vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud. Telefon: (45) 49 22 14 25. Vi har hjulpet mange kunder gennem tiden – både private og erhverv, og vi vil også gerne hjælpe!

Sidebar

Lyst til at snakke?

Du er altid velkommen til at kontakte os, enten i person, via beskedboksen her på hjemmesiden eller via telefonen. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Åbningstider
Mandag-fredag
08:00 – 16:00