VVS-installatør Hillerød

Står du og mangler en VVS-installatør i Hillerød eller omegn? Vi har mange års erfaring, og kan også hjælpe dig!

AUTORISERET VVS-INSTALLATØR i Hillerød

Vi udfører alle former for VVS arbejde, inden for vand, varme, afløb og ventilation. Kunden er altid i centrum, og vi skræddersyer den rigtige VVS løsning til dig, så du kan føle dig tryg gennem hele forløbet. Vi er medlem af TEKNIQs garantiordning, som dækker fejl op til 150.000 kr, så du ikke skal være nervøs under forløbet.

Vi lægger stor vægt på høj kundetilfreds, og forlader først stedet, når alt fungere og kunden er tilfreds med resultatet. Vi tilbyder vores service til både private og erhverv, uanset størrelsens omfang.

Kontakt os uforpligtende, hvis du har nogen spørgsmål til et projekt? Vi står klar til at besvare dine spørgsmål.

VVS Gentofte

 

Din VVS-installatør I Hillerød

Hvis du vælger os, som din VVS-installatør Hillerød, så sikre du dig, at tingene bliver gjort ordentligt, første gang. Vi udvikler os hele tiden, og følger de nyeste teknikker, så du kan få det bedste resultat. Vi forsøger altid at udfører det bedste resultat, så du har lyst til at bruge os igen en anden gang.

Husk, det er vigtigt at tænke langsigtet, når du vælger en VVS-installatør. Selvom de billigere priser hos ikke-autoriserede VVS-installatører kan være fristende, kan de resultere i fejl og mangler, der på sigt kan blive meget dyre. Hos os kan du være sikker på, at vi leverer en professionel og pålidelig service, der ikke kun løser dit problem, men også sikrer langvarig funktionalitet og effektivitet i dit VVS-system.

Skal du bruge VVS i Hillerød? Så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på telefon: (45) 49 22 14 25. Vi giver gerne et tilbud på din opgave eller rykker ud akut hvis 

Sidebar

Lyst til at snakke?

Du er altid velkommen til at kontakte os, enten i person, via beskedboksen her på hjemmesiden eller via telefonen. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Åbningstider
Mandag-fredag
08:00 – 16:00