VVS-installatør Tårnby

VVS-installatør i Tårnby – vi udfører alle former for VVS arbejde. Kontakt os, for et uforpligtende tilbud!

Autoriseret VVS-installatør i Tårnby

Vi tilbyder vores service til både private og erhverv, og det er uanset størrelsens omfang. Vi lægger enormt vægt på høj kundetilfredshed, og vi sørger derfor altid at kunden føler sig tryg i processen. Derfor er vi også medlem af TEKNIQs Garantiordning, som dækker fejl op til 150.000 kr. Vi skræddersyer altid vores VVS-arbejde til kunden, så i får præcis det, som i havde forestillet jer.

Alle medarbejdere i virksomheden har stor erfaring, og udfører alt indenfor vand, varme, afløb og ventilation. Vi udfører primært VVS-arbejde i Storkøbenhavn, men hvis du er i tvivl om vi kommer ud til din placering, så du altid velkommen til at kontakte os. Hos Jensen’s VVS tilbyder vi at komme ud og se på dit projekt, have et møde med dig, hvor du kan fortælle dine ønsker og drømme, og så dernæst få udarbejdet et tilbud til dig, helt og aldeles gratis og uforpligtende.

 

VVS Hellerup

Din VVS’er i Tårnby

Vi er din VVS installatør i Tårnby, og vi sørger altid får tingene blive lavet ordentligt første gang. Alle vores medarbejder er opdateret på de nyeste teknikker og redskaber, så vi kan levere det bedste resultat til dig. Vores målsætning vil altid være, at levere det ønskede resultat til tiden, til fornuftige priser.

Vi fokusere på alt er perfekt, helt ned til den mindste detalje, så du forhåbentlig også vil bruge os næste gang, du mangler en VVS’er i Tårnby.

Skal du bruge en VVS’er? Så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på telefon: (45) 49 22 14 25

 

Sidebar

Lyst til at snakke?

Du er altid velkommen til at kontakte os, enten i person, via beskedboksen her på hjemmesiden eller via telefonen. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Åbningstider
Mandag-fredag
08:00 – 16:00