VVS Gentofte

Skab drømmebadeværelset – Kvalitetsbadeværelser til salg hos Jensen’s Vvs

Dit badeværelse er mere end bare et funktionelt rum – det er et sted for afslapning, forfriskning og personligt velvære. Hos Jensen’s Vvs forstår vi, at dit drømmebadeværelse er en investering i din komfort og livsstil. Derfor er vi stolte af at tilbyde et eksklusivt udvalg af badeværelser af høj kvalitet, der vil transformere dit hjem.

Hvorfor Vælge os til Dit Badeværelse:

  • Eksklusivt Design: Vores badeværelser er skabt med øje for stil, æstetik og funktionalitet. Uanset om du foretrækker moderne minimalisme eller klassisk elegance, har vi badeværelser, der passer til din smag.
  • Høj Kvalitet: Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Alle vores produkter er nøje udvalgt fra anerkendte producenter og er bygget til at holde i årevis.
  • Skræddersyede Løsninger: Vi forstår, at hvert hjem er unikt. Vores erfarne team kan hjælpe med at skræddersy dit badeværelse, så det passer til din plads og dine behov.
  • Professionel Installation: Vores dygtige håndværkere kan tage sig af alt, fra demontering til installation, så du kan føle dig tryg ved, at alt bliver udført korrekt.

Skab et badeværelse, der er en forlængelse af din personlighed og stil med Jensen’s Vvs. Uanset om du drømmer om en rummelig brusekabine, et luksuriøst badekar eller moderne armaturer, er vi her for at gøre dine drømme til virkelighed.

Kontakt os i dag for at begynde din rejse mod det badeværelse, du altid har ønsket dig

 

Vi har stor erfaring med renovering af badeværelser. Er dit badeværelse begyndt at blive slidt, og kunne godt bruge en fuldstændig renovering? Så kan vi hjælpe dig!

Fordele ved totalentreprise

Når man laver renovering af gammelt badeværelser kræver det en del håndværk i form af VVS’er, murer og elektriker. Hos totalentreprise giver vi dig den fulde service, så vi på bedst vis kan udføre din badeværelsesrenovering. Vi rekrutterer håndværkere der er klar til, at stilles til rådighed for dit renoveringsprojekt og udføre et solidt håndværk. Du skal vælge os som din totalentreprise, da det skaber værdi for både dig og os at fuldføre badeværelsesrenoveringer og andre projekter hos dig, når du har brug for det. Dette skal ske med god planlægning og grundighed for at opnå det bedste resultat.

Som totalentreprise står vi for hele din renoveringsproces og derfor er du i trygge hænder og kan glæde dig til et flot og tilfredsstillende resultat med os som din totalentreprise. Vi ønsker vores kunders tilfredshed og forlader derfor ikke renoveringen uden din godkendelse. Vi vil på bedst vis opfylde dine behov og ønsker. Som totalentreprise kan vi med stor erfaring sige, at vi altid skaber tilfredshed for vores kunder.

Renovering af badeværelser København

Hos Jensen’s VVS kan vi renovere badeværelser, der lever op til lige præcis dine drømme. Vi har kvalificerede og dygtige håndværkere med flair for renovering af badeværelser.

Derfor kan vi garanterer at dine drømme bliver til virkelighed hos os. Vi kan renovere dit gammelt badeværelse uanset kvadratmeter og stil. Vi har et ønske om at udfører projekter, der lever op til dine krav.

Vores kvalificerede håndværkere renoverer badeværelser på hele Sjælland uanset om du er i syd-, øst-, vest- eller Nordsjælland. Vi har stor erfaring med dette og derfor ønsker at være din entreprisepartner. Vi kan skabe et helt nyt og stilfuldt badeværelse til dig, eller vi kan rive det gamle badeværelse ned og skabe et mere moderne og stilistisk badeværelse fra bunden.
Hos Jensen’s vvs går vi ind for tilfredshedsgaranti – vi går først når du er 100% tilfreds.

Derudover involverer vi forskellige typer håndværker for at skabe den optimale løsning til dig.

Yderligere information

Vores priser på badeværelser varierer fra opgave til opgave og derfor kan vi ikke give dig en generel prisoversigt. Vi kan dog garantere dig at vores priser er konkurrencedygtige og fornuftige. Så sidder du med et gammelt badeværelse som skal laves om til nyt?

Hvis du ønsker nærmere information eller et uforpligtende tilbud til dit badeværelse, så ring til os allerede i dag. Du kan også skrive til os om dit renoveringsprojekt, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Derudover tilbyder vi vores kunder, at sende en ekspert ud til dig, så vi kan rådgive og vejlede dig i de bedste løsninger, og muligheder du har hos os. Du kan fortælle om dine drømme, og vi vil gøre dette til virkelighed. Besøget giver os mulighed for at visualisere dit badeværelse og på den måde maksimere pladsen, målrette tilbuddet og finde den bedste løsning. Således kan du også indrette og dekorere dit badeværelse, som du ønsker.

Sidder du med et gammelt badeværelse der har brug for en kærlig hånd eller mangler et helt nyt udseende med optimale løsninger, så ring til os og vi sidder klar til at hjælpe dig med næste skridt.

Alle vores håndværkere og samarbejdspartnere er autoriserede, og står klar til at hjælpe dig med dit badeværelse uanset om det er nyt eller en renovering af badeværelse.

Sidebar

Lyst til at snakke?

Du er altid velkommen til at kontakte os, enten i person, via beskedboksen her på hjemmesiden eller via telefonen. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Åbningstider
Mandag-fredag
08:00 – 16:00