Autoriseret VVS Installatør

VVS arbejde

Vi har siden 1980 udført alt, lige fra mindre dag-til-dag reparationer til større byggeprojekter indenfor vvs.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvem er vi?

  Jørn Jensen

  Autoriseret Vvs Installatør

  Ejer af Jensen’s Vvs.

  Udfører daglig planlæging og kundekontakt. 

  Udfører både blikkenslager og Vvs arbejde.

  Mads Jensen

  Blikkenslager & Vvs

  Medejer af Jensen’s Vvs.

  Udfører daglig planlægning og kundekonakt.

  Udfører både blikkenslager og Vvs arbejde.

  Hvad siger kunderne?

  ★★★★★

  Her er der plads til en god overskrift

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​​
  Fornavn
  via Google

  ★★★★★

  Kæmpe anbefaling herfra!

  Kæmpe anbefaling herfra! Mads kom til tiden, leverede til prisen og er virkeligt det rareste menneske! 5 Kæmpe stjerner herfra - Jeg vil aldrig bruge andre VVS'ere igen.
  Mick Hansen
  via Google

  ★★★★★

  Her er der plads til en god overskrift

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
  Fornavn
  via Facebook

  Priser på VVS-arbejde

  Hvad koster det at få løst din VVS opgave? Det kan både være nemt og svært at svare på.

  På de mere simple opgaver, hvor vi eksempelvis skal udskifte en håndvask, et toilet eller en radiator, kan vi ofte give dig en overslagspris direkte i telefonen.

  Men er der derimod tale om reetablering af dit badeværelse, montering af en luft til vand varmepumpe, eller en større renovering af dit hus VVS installationer, så har vi behov for at komme ud og bese opgaven.

  På den måde sikre vi os, at den pris du ser på fakturaen også holder sig inden for en træskos længde af den pris vi har skrevet på det fremsendte tilbud.

  Der er nemlig kun en ting vi kender der er være end, at sige ja til et tilbud der er for dyrt og det er at sige ja til et tilbud der er for billigt, men ender med at være for dyrt fordi, at håndværkeren ikke har taget alle væsentlige ting i betragtning.

  Men med 40 års erfaring og løbende modernisering og efteruddannelse, har vi lært hvad vi skal kigge efter for, at sikre en effektiv proces der tager højde for alle faldgrupper og sikre dig, at din VVS opgave bliver løst til perfektion.

  Hvor kører vi henne?

  Hvad er VVS-arbejde og hvad kan en Autoriseret VVS-installatør? 

  Hos Jensens VVS er vi autoriseret, og besidder store erfaringer med VVS-arbejde. Vi udfører alt arbejde som har med vand, varme, afløb og/eller ventilation i flere forskellige sammenhæng. Forkortelsen VVS står for varme, ventilation og sanitetsteknik – men har tidligere stået for tidligere for vand, varme og sanitetsteknik.

  Der er mange årsager til at anvende en autoriseret VVS-installatør. Med en autoriseret VVS-installatør er du forsikret mod vage løsninger og problemer som vender tilbage, da det altid bliver udført med høj præcision.

  En autoriseret VVS’er er oftest en smule dyrere, men bidrager også med mere viden og kvalitet. Det kan især betale sig at kontakte en autoriseret VVS’er, når du skal have hjælp til større projekter som fx installation af nyt køkken eller badeværelse. Derudover er der mange regler og krav til installationen af det som kaldes vådrum. Vi kan med vores erfaring og autorisation hjælpe dig. Kontakt os i dag.