VVS arbejde

Vi har siden 1980 udført alt, lige fra mindre dag-til-dag reparationer til større byggeprojekter indenfor vvs.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Priser på VVS-arbejde

  Der er mange forskellige VVS-opgaver, hvor priserne altid afhænger af omfanget af opgaven – dermed kan det være svært at give en konkret pris. For at få et tilbud til dit projekt, kan du udfylde kontaktformularen til højre hvorefter vi vil ringe dig op hurtigst muligt oftest indenfor kun 24 timer. Her vil vi besigtige omfanget af processen og dermed give en samlet pris. 

  Jensens VVS er din lokale VVS-installatør. Vi har mange års erfaring og kan dermed levere høj kvalitet til fordelagtige priser. Vi sørger altid for at opgaven bliver udført til punkt og prikke. Vi stiller os først tilfredse når du er 100% tilfreds, da tilfredse kunder ofte ringer igen når de har brug for hjælp. 

  Hvad er VVS-arbejde og hvad kan en Autoriseret VVS-installatør? 

  Hos Jensens VVS er vi autoriseret, og besidder store erfaringer med VVS-arbejde. Vi udfører alt arbejde som har med vand, varme, afløb og/eller ventilation i flere forskellige sammenhæng. Forkortelsen VVS står for varme, ventilation og sanitetsteknik – men har tidligere stået for tidligere for vand, varme og sanitetsteknik.

  Der er mange årsager til at anvende en autoriseret VVS-installatør. Med en autoriseret VVS-installatør er du forsikret mod vage løsninger og problemer som vender tilbage, da det altid bliver udført med høj præcision.

  En autoriseret VVS’er er oftest en smule dyrere, men bidrager også med mere viden og kvalitet. Det kan især betale sig at kontakte en autoriseret VVS’er, når du skal have hjælp til større projekter som fx installation af nyt køkken eller badeværelse. Derudover er der mange regler og krav til installationen af det som kaldes vådrum. Vi kan med vores erfaring og autorisation hjælpe dig. Kontakt os i dag.