VVS-installatør Amager

Mangler du en professionel VVS-installatør på Amager med mange års erfaring? Så kan vi hjælpe dig! Kontakt os, for et uforpligtende tilbud.

VVS’er på Amager

Hos Jensen’s VVS tilbyder vi alle former for VVS-arbejde på Amager, for både private og erhverv. Vi går aldrig på kompromis med hverken servicen eller kvaliteten af VVS-arbejdet. Vi lytter altid til vores kunder – har du specifikke krav eller ønsker, gør vi alt for at imødekomme dem. Når vi udfører VVS-arbejde har vi altid fokus på den faglige stolthed, og bestræber os altid på at levere kvalitetsarbejde, uanset opgavens omfang og karakter. Ingen opgaver er hverken for små eller store til os. Vælger du os som din VVS’er på amager, er du sikret at tingene bliver gjort ordentligt første gang. Vi er medlem af TEKNIQs Garantiordning, hvilket giver en sikkerhed for vores kunder. TEKNIQs Garantiordning dækker omkostninger op til 150.000 kr.

VVS amager

Din VVS-Installatør på Amager

Vores VVS installatør på amager er autoriseret og besidder mange års erfaring. Vi udfører alt arbejde som har med vand, varme, afløb og/eller ventilation i flere forskellige sammenhæng. Grunden til at du skal vælge en autoriseret VVS installatør er enkel. Det sikrer dig nemlig mod vage og uprofessionelle løsninger. Mange kan godt blive lokket af de billigere priser, som man finder hos en ikke autoriserede VVS installatør, men ofte er det forbundet med fejl, som bliver omkostningsfuldt i længden.

Vil du vide mere om vores autoriserede VVS installatør på Amager? Så kontakt os i dag – vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud. Telefon: (45) 49 22 14 25

 

Sidebar

Lyst til at snakke?

Du er altid velkommen til at kontakte os, enten i person, via beskedboksen her på hjemmesiden eller via telefonen. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Åbningstider
Mandag-fredag
08:00 – 16:00